XMAS inspiratie bij Intratuin

How i love christmas decoration! Echt ik kan uren, dagen en weken bezig zijn met het kerstklaar maken van ons huisje. Soms met enige opgetrokken wenkbrauwen van hubby, die het allemaal maar overdreven vind. Deze week is Intratuin al helemaal klaar voor de kerst, en je waant je daar al echt in december. Riverdale, Riviera Maison en Countryfield hebben ook al enige kerstsnuisterijtjes, en wat een geweldige hebbedingetjes blijven deze merken toch hebben. Op de eerste verdieping was de Intratuin totaal in kerstsfeer. Holy cow! Wat een geweldige ideeΓ«n kan je daar op doen zeg. Het ‘very vintage christmas’ (zie onderstaande foto’s) tekstje aan de muur ga ik proberen na te maken want dat moet ik echt aan de muur hebben. Ze hadden ook een kamertje helemaal ouderwets ingericht, nou daar wordt ik helemaal wild van. Hoe ouder, truttiger en vervallen het eruit ziet hoe enthousiaster ik wordt. Ja ik ben fan! Geniet even mee met onderstaande sfeerbeelden…. zucht…

post bottom


Posted in FAVORITES HOUSE&DECO | November 5th, 2012 14 comments

Milou - November 5, 2012

Ja, geweldig! Ik ben vorige week ook met mijn moeder geweest en het was fantastisch. Ik heb een aantal glazen kerstballen gekocht van Riverdale, met enkel tekst erop. Ze zijn zo leuk (maar zo duur.), ik moest er gewoon een paar hebben. En van Riviera Maison hadden ze zulke leuke ‘kerstboom eetborden’ alleen van 20 euro per stuk, ahum. Ik krijg misschien wel 5 mensen te eten, haha 120 euro dan voor een aantal borden om van te eten, nee dankje!


Lyntje - November 5, 2012

Ja dat is jammer he dat het allemaal zo prijzig is! Maar inspiratie op doen is ook heel leuk!


Angelina - November 5, 2012

Ziet er wel heel mooi uit! En inderdaad, zo krijg je wel veel inspiratie :))


Dina - November 5, 2012

Joepie kerst komt er aan!


Fashionique - November 5, 2012

Zo gezellig om weer allemaal leuke kerstspulletjes te kopen! Bij de intratuin kan je inderdaad veel inspriatie op doen! Ik kan dan eigenlijk ook al niet wachten op mijn kerstboom te kopen πŸ™‚


tineke - November 5, 2012

kerstkriebels! ik heb er zin in πŸ˜€


Harmke - November 5, 2012

Ik heb echt super veel zin in kerst! Zeker na het zien van de foto’s!


Claudia - November 5, 2012

Ahh wat een droom! Heerlijk is het. Staat er een foto van het ouderwets ingerichte kamertje bij?


Lyntje - November 6, 2012

De foto met `a very vintage christmas` is uit dat kamertje. Helaas geen andere foto kunnen maken gezien er constant mensen voorbij liepen haha!


Claudia - November 7, 2012

Dat kan ik me voorstellen πŸ˜› populaire afdeling.
Die gouden/zilveren(?) vazen (3e foto van beneden) vind ik mooi. Eigenlijk de hele foto, met dat beetje roze enzo..


Wendy - November 6, 2012

Ik loop ook graag door de Intratuin deze tijd van het jaar en ik kan niet wachten tot ik de kerstboom neer mag gaan zetten.


LNNK - November 6, 2012

Geweldig! De Intratuin heeft zoveel moois voor kerstmis!


Rianne - November 6, 2012

Oooh dat ziet er zo fijn uit!


Chantal - November 7, 2012

Zo leuk en gezellig!!!
Ik heb vorige week twee van die kersthuisjes gekocht. 1 daarvan komt in een mooie grote lantaren (Ideetje van ons tuincentrum. Zo leuk!). Maar echt heel veel extra kerstspul ga ik (nog niet) kopen. Vorig jaar de dag na kerst heel veel gekocht. Dus voor dit jaar heb ik wel even genoeg.
Maar ik kan niet wachten om alles neer te zetten πŸ˜€