Random photo’s #8

En weer een Random photos post!

1. Zoë zit lekker op een stoeltje naast ons op het strand van Scheveningen. Ze heeft het daar altijd zo naar d’r zin! Heerlijk met dat zonnetje erbij zo…. 2. Op school had ik een presentatie over lokale anesthetica. Heel erg leuk om te doen, en heel leerzaam ook omdat iedereen een presentatie in tweetal moest voorbereiden. Inmiddels zit de schoolperiode van drie weken er weer op en ben ik weer aan het werk op de O.K. Volgende week heb ik daar m’n eindbeoordeling van periode 1. Ben benieuwd!

3. Mijn lieve kleine Seat Arosa is niet meer. Al eerder schreef ik over het afscheid van mijn eerste eigen autotje. Het was zo’n lekker bakkie om in te rijden maar begon tekenen van het naderende einde te vertonen. Dit is onze nieuwe bak, en hij rijd als een zonnetje! 4. Ja…. dat mocht wel weer een keer vond ik.

5. Soesjes bij Opa’s verjaardag! Lekkerrrrrr! 6. Ohhh soms kan ik hier echt zo boos van worden haha. Dan zit ik rustig te typen en dan vliegen er ineens twee pootjes over m’n toetsenbord om mijn hele teksten te verruïneren of zelfs (zoals vandaag) te ver-wij-de-ren! Maar als ik dat schattige bekkie dan zie, lig ik eerder in een deuk als dat ik boos wordt.

7. Lieffff! 8. Vorige week was het voetbal namelijk Roemenië – Nederland. Nou dat heb ik geweten. Heel de dag liep hubby al te verkondigen dat het wel cool zou zijn als Roemenië zou winnen (voor de niet oplettende lezer; meneer is Roemeens). Bij aanvang van de wedstrijd zat ‘ie met een gespannen bekkie TV te kijken. Ik, ook groot voetbalfan, was ervan overtuigd dat Nederland wel zou winnen, dus ik zat er iets rustiger bij. Toen de 1-0 kwam floepte er al een Roemeens scheldwoord over zijn lippen, en na de andere doelpunten was het meer een waterval van Roemeens gebrabbel waar ik geen touw meer aan vast kon knopen. Hij was in ieder geval niet heel vrolijk meer haha!

9. SHOCKING! Ik. Mevrouw die zwoor nooit meer haar, haar donker te verven heeft het weer gedaan; ik ben een brunette. Meer uit nood dan uit keus hoor. Mijn blonde lokken werden steeds ongezonder, en pluiziger. Ze konden het niet meer aan. Nu heb ik besloten om m’n haar donkerder te verven zodat ik mijn eigen haarkleur weer kan laten terug komen. Uitgroei met blond haar vind ik namelijk echt ugly! 10. Toen ik de supermarkt uitliep hoorde ik gejank, en wat zat daar; een hond op een scootmobiel! Te geniaal toch!

post bottom


Posted in DAILY | October 22nd, 2012 6 comments

Tineke - October 22, 2012

Hahaha, die laatste foto, zo droog! Geweldig :’)


Wendy - October 22, 2012

Ik ken dat van die kattenpootjes die je toetsenbord overnemen. Die van mij lopen zo vaak over mijn toetsenbord heen, stoppen dan halverwege en kijken me echt aan zo van “Vrouw… Je bent de liefste van de HELE wereld!”. Ja, blijf dan maar eens boos.


Lyntje - October 23, 2012

Haha inderdaad, die bekkies zijn toch onweerstaanbaar!


Harmke - October 22, 2012

Geweldige laatste foto!


Marahschrijft - October 23, 2012

Hihi, die foto van die hond! 😀


Lyanne - October 23, 2012

Hahaha die foto van je katje op het toetsenbord: zo lief!