Scheveningen Haven

Vorige week hebben we een nieuwe auto gekocht, en ik ben er zo ontzettend blij mee! Ik heb dan ook echt de drang om iedere dag kilometers te gaan rijden. Zo ook vorige week zondag. Maar waar gaan we heen? Omdat de zon heerlijk scheen, besloten we Scheveningen weer even een bezoekje te brengen. Dan is Zoë ook meteen in haar hum.

Geparkeerd bij de haven liepen we het winderige strand op. Zoë ging helemaal uit d’r schuif toen we het balletje gooiden. Dat vind ze toch zo leuk! Het was nog best wel druk op het strand en na het actieve momentje gingen we het terras op voor een broodje zalm. Heerlijk met de zon op je bol, en genieten maar….

post bottom


Posted in DAILY PHOTOGRAPHY | October 15th, 2012 4 comments

tineke - October 15, 2012

Wat mooi weer zeg! lekker, wil ik ook!


Debbie - October 15, 2012

Wat een mooie foto,s… Is ook zeker een mooie locatie om foto,s te maken.


Marahschrijft - October 16, 2012

Ah, wat een heerlijke foto’s! Helemaal niet herfstig of winters, doet me denken aan de lente. *zucht*


Ann - October 16, 2012

Prachtige foto’s van Scheveningen zoals Marah al zei totaal niet herfstig..
en wat staat Zoe toch prachtig op de foto!