Random photos #7

Zo het is weer even geleden dat er een Random Photos item online kwam, maar hier is er weer 1!

1. In ons eerste hotel in Roemenië hadden we echt een geweldig ontbijt. Ik ben dol op ontbijtbuffetjes waar je zelf je bord helemaal kan inrichten zoals jij het wil. In Roemenië hebben ze er namelijk een handje van om veel worstjes, kaas en tomaten te eten in de ochtend, maar ik vind iets zoets toch ook altijd wel lekker. 2. Het verdrietige afscheid van m’n schoonouders, wij gingen verder met onze reis, en zij bleven achter in het huis. Hopelijk zien we ze in het voorjaar weer!

3. Sibiu <3! Wat blijft dat een heerlijke stad om lekker in rond de wandelen. 4. Dit was echt het beste pension/hotel van de hele reis. En dan heb ik het waanzinnige uitzicht er nog niet eens bij opgeteld. Wat hadden ze daar een heerlijk zacht bed, fantastisch eten en een mooie tuin.

5. Helaas was het volgende pension dan wel meteen een paar gradaties minder. Ik sliep hier onder een Sneeuwwitje dekbed, en alles was het ‘net-niet’. Maar dat soort plekken maken het ook wel erg leuk, want je wordt gedwongen wat meer buiten te leven, en dat was met het weertje daar prima te doen. 6. En toen waren we alweer onderweg naar huis. Time flies when you’re having fun!

7. Onze kleine man is ook helemaal gewend aan zijn nieuwe huisje. Na een keer een diarree vlek op de bank plast en poept meneertje nu braaf op de bak, en hij begraaft het alsof zijn leven er van af hangt. Voor de rest is die enorm speels, en hangt hij voortdurend in je vinger als je die ook maar een millimeter beweegt. Geweldig beestje! 8. WEEKEND! Met een glas lekkere Roemeense wijn. Kijk daar hou ik van.

9. En nu zit ik alweer een week op school. Iedere dag weer naar Amsterdam met de trein. Ik vind het eigenlijk wel lekker om weer lui op zo’n stoeltje te zitten en alle informatie tot me te nemen. Dit blok hebben we drie weken school, en over een week of 6 weer toetsen. Daar heb ik dan net weer geen zin in… 10. Haha, ja deze vond ik gewoon erg grappig…

post bottom


Posted in DAILY | September 30th, 2012 6 comments

Anna - September 30, 2012

Aaaaaw die baby katzel! <3


tineke - September 30, 2012

Echt, dat is het mooiste katje dat ik ooit gezien heb! (Op mijn eigen katertje na, natuurlijk, hahah!)


Marike - September 30, 2012

Het normale leven is weer begonnen… Jammer hè? Gelukkig kan je wel nagenieten van een mooie reis.


Milou - September 30, 2012

Prachtige foto’s! Jouw kitten is zoooo cute!


PSbyDila.com - September 30, 2012

Wat een superschattige kat!


Wendy - October 1, 2012

Aaah wat een schatje! Wat een mooie oogjes! Oké, de andere foto’s zijn even helemaal in het niets gevallen. Sorry. Maar ach, kijk nou… Je snapt me vast wel. 🙂