A present from Thessaloniki

Toen ik zag dat er 50% korting was op alle artikelen bij Axel werd ik wild. M’n moeder gaf het geweldige idee om mij een tas en een portemonnee cadeau te doen voor mijn verjaardag, en in no time stond m’n bestelling geregistreerd bij het Griekse bedrijf. Dit was de eerste keer dat ik bij hen online bestelde, en was nieuwsgierig hoe dit zou verlopen.

Binnen een week lag het pakket bij wijze van spreken al op de mat, en elk artikel was mooi verpakt in een beschermende hoes. Overal hangt het originele prijskaartje aan, met een leuk tekstje erop. Wat ik dan wel iets minder vind is dat de bon in het Grieks is, en laat ik dat nou net niet vloeiend kunnen lezen. Gelukkig heb ik hier een hubby rondlopen die dat wel kan, dus dat scheelt weer.

Ik ben echt enorm blij met mijn tassen en portemonnee! Ze zijn weer zo mooi! Hier een paar foto’s van mijn nieuwe liefdes:

post bottom


Posted in SHOPPING | August 11th, 2012 2 comments

Chantal - August 11, 2012

Ohhh ik wil die bloemetjes tas!! <3!


Marah - August 12, 2012

Oh, die tas is echt supermooi!