A night in Crete

Iedereen denkt bij Chersonissos natuurlijk meteen aan alle drukte van de toeristische badplaats. De discotheken die overlopen van de Nederlanders, overvolle terrassen en natuurlijk de frikadellen bij Hoek van Holland. Het originele Hersonissos vind je eigenlijk een paar kilometer verderop, een stukje de bergen in. Als je aan komt lopen vanaf de parkeerplaats kom  je terecht op een schattig pleintje met daar omheen allemaal taverna’s. Genoeg keus om eens lekker te eten!

We genoten die avond volop van het Griekse eten. Ik bestelde een bord met Griekse specialiteiten, altijd spannend wat je dan krijgt. Het was zo verschrikkelijk veel, er lag een enorm stuk moussaka, met keftedes, gevulde tomaat, vleesballetjes, aubergine en wat patat. Nou ik heb zitten smullen, maar ik barste daarna bijna uit elkaar, wat was dat veel! Het is dan ook wel uniek dat ik het toetje over heb geslagen.

Het pleintje zelf is echt heel leuk. Overal zitten mensen te genieten van het sfeertje dat er hangt, en ook de lokale bewoners zitten op een stoeltje op de stoep te genieten van alles. Een leuk uitstapje voor als je wil proeven aan de Griekse atmosfeer.


Posted in TRAVEL | August 8th, 2012 7 comments

Ann - August 8, 2012

Prachtige sfeertje, dat heb je mooi vastgelegd!


Debby - August 8, 2012

Hmmm wat een fijne foto’s zeg 🙂 Wij zijn uiteindelijk niet meer de berg in geweest, vond ik jammer!


Lyanne - August 8, 2012

Wat een mooie foto’s zeg! Ik voel helemaal de sfeer!


Angelina - August 8, 2012

Oh wat een fijn sfeertje, mooie foto’s!


Marah - August 8, 2012

Ah heerlijk die foto’s! Ik ben eigenlijk nog nooit in Griekenland geweest en de enige persoon die ik ken die er geweest is, heeft er een trauma aan overgehouden (vakantie liep een beetje in de soep). Het zou niet gauw bij mij opkomen om naar Griekenland te gaan, maar die foto’s…. *zucht*… misschien toch maar eens met vriendjelief overleggen.


Lyntje - August 8, 2012

Oh dat is wel heel jammer zeg! Waar was ze geweest, en wat is er fout gegaan? Gewoon een keertje proberen, het is zo leuk!


Nettie - August 9, 2012

Jeetje wat een gezellige sfeer !! I want to Go There ❤!