Random photos #6

En daar gaan we weer! Ik ben dol op foto’s maken met mijn telefoon, en ik begin nu steeds meer fan te raken van Instagram. Dus, heb jij ook een account? Plaats’m dan bij comments, and i will follow you *evil laugh*. (Oh by the way, mijn accountnaam is lyntje89)

1. Diva, de pup van mijn neef. Het is echt zo’n lieverdje! Helaas heeft de arme dame nu een beetje last van haar poot, maar ze wordt er niet minder speels van. Altijd als ik d’r zie hoor ik Beyonce zingen ” Nanana Diva is the female version of a hustla'” 2. DISCOBOWLEN! Jaaa daar ben ik fan van. De eerste ronde ben ik erg fanatiek, en zit ik te stuiteren tot ik weer een balletje mag laten rollen. Helaas verslapte mijn aandacht al snel, en zat ik samen met m’n dinnetjes in een tijdmachine richting de jaren ’90 met happy hardocore “Have u ever been mellow!”. 3.Inmiddels ben ik alweer meer dan een half jaar weg bij mijn oude werk, maar mijn lieve oud-collega’s nodigden me toch uit voor de jaarlijkse borrel. Het was echt heel erg gezellig, en zo leuk om weer even bij te kletsen. 4. Mijn laatste verslaving was dit boek, of nouja, eigenlijk alledrie de boeken van The Hunger Games. Aanradertje!

5. Tijd voor een cup a soupje! 6. Simpel maar zo lekker; stokbrood uit de oven met kaas, tomaat, paprika en oregano. 7. Het uitzicht vanuit het ziekenhuis. In de verte zie je de Sint Janskerk in Gouda liggen. 8. En zo zie ik er tegenwoordig vijf dagen in de week uit!

9. Dit was echt zo zielig. We reden naar huis en toen zagen we twee katten loeren naar een vogel, maar dat arme beest kon niet meer vliegen. Hubby heeft ‘m toen meegenomen naar huis, maar dat arme ding bloedde al zo erg. We hebben de dierenambulance gebeld maar het mocht niet baten, Ekkie de Ekster heeft het niet overleefd. 10. Bitchezzzz! 11. Heerlijk een salade op een warme zomerdag. 12. Ik ging naar mijn tante en nichtjes in Bodegraven, en reed onderweg even langs de McDonalds voor een Flurry. In plaats van 5 kreeg ik er 6 mee…. en bedankt!

13. Dit was echt zo leuk! We hadden de hele auto vol gestampt met eten en barbecue spullen en zijn toen gewoon ergens op een veldje gaan zitten op een kleedje met een wintervoorraad aan eten. Picknicken is echt leuk! 14. De nieuwe roadtrip door Roemenië aan het plannen. Over 3.5 week gaan we en ik kan echt niet wachten! Inmiddels hebben we alweer zoveel leuke plaatsjes opgezocht waar we langs gaan. Natuurlijk brengen we ook een bezoekje aan mijn schoonouders, en het water loopt me nu al in de mond als ik denk aan de sarmale die gemaakt is door mijn Roemeense mama. 15. Cocktailparty op mijn verjaardag, echt dik succes. 16. Muts & muts samen op de bank.

post bottom


Posted in DAILY | August 7th, 2012 3 comments

Marahschrijft - August 7, 2012

Wat een vrolijke foto’s, leuk! 😀


Ann - August 7, 2012

Bowlen is zoo leuk!! Eigenlijk zou ik dat vaker moeten doen


Dionne - August 8, 2012

Leuke foto’s! 🙂