Crete; Sissi

Een klein stukje van Malia vandaan ligt het schattige dorpje Sissi. Sissi valt tegenwoordig ook onder een van de grote toeristische badplaatsen van noord Kreta, maar het is nog niet zo ontwikkeld als Chersonissos en Malia. Hier kan je nog wat rust vinden, en zit je niet tussen tachtig Nederlanders op een terras. Wel is alles aanwezig wat je nodig hebt. Wij parkeerden de auto naast de kleine boulevard, en liepen van restaurantje naar restaurantje. Want die hebben ze genoeg! Overal is vol op keus uit allerlei Griekse maar ook internationale gerechten. Uiteindelijk streken we neer bij een terras aan het water waar we een heerlijk gyros aten, en we af en toe een zeer welkome verkoelende bries langs voelde komen. Terwijl we terug wandelden naar de auto zagen we een stel Griekse kinderen die net uit school waren spelen in de zee. Dat moet geweldig zijn, om zo uit school de Middelandse zee even in te springen?

post bottom


Posted in TRAVEL | July 31st, 2012 5 comments

Tineke - July 31, 2012

Wat ziet dat er leuk uit! Heel mooi, zou ik graag op vakantie willen :p


Angelina - August 1, 2012

Ziet er heel mooi uit!


Danielle - August 1, 2012

Zo mooi! Ik zou ook nog wel weer snel eens terug willen naar Kreta!


Bianca - August 6, 2012

Super mooie foto’s dat is nou echt een vakantie gevoel!


Marike - LIVWOW.nl - August 7, 2012

Wat een fijne foto’s, ik kan de zon bijna voelen!