Axel <3

Sinds ik twee jaar geleden in aanraking kwam met dit Griekse merk ben ik verliefd. In een enorm klein winkeltje stonden zoveel mooie tassen, portemonnee’s en andere accessoires dat ik gewoon moest weten waar dit vandaan kwam! Al snel vertelde de eigenaresse van de winkel dat dit een echt Grieks merk was. Elke dag liepen we even langs om te kwijlen bij alle mooie spulletjes. Toendertijd waren we¬†er voor onze roadtrip, en was het budget niet erg ruim. Toch hebben we ons 1 dag misdragen en werd ik eigenaresse van dit schattige tasje. Dit jaar kon ik natuurlijk niet naar huis zonder een bezoekje te hebben gebracht aan dit leuke zaakje. Dit keer geen tas (sommige zijn nogal prijzig) maar een portemonnee! Sinds dit jaar kan je ook shippen naar Nederland via hun website. En het leukste is, er is nu sale! Mijn mandje zit alweer vol!

 

post bottom


Posted in FAVORITES SHOPPING | July 23rd, 2012 4 comments

Benthe - July 23, 2012

Wat een prachtig merk, de afwerking en stoffen zien er ook erg mooi uit!


Mylene - July 23, 2012

Wat leuk zeg! Vooral die portemonnee vind ik erg mooi. Ik ga eens een kijkje nemen op de site.


Tineke - July 23, 2012

Ooh wat een mooie tas! Hebbe hebbe hebben!


Danielle - July 25, 2012

Ziet er stijlvol en mooi uit! Uit veiligheid voor mijn portemonnee zou ik niet op de website moeten gaan kijken… maar ik ga dat nu toch lekker doen!