Couch troubles

“Alles moet wit!”, was wat ik zei toen we onze spullen kochten voor het huis. Inmiddels ben ik erachter dat een witte bank verre van ideaal is, zeker met hubby die met gitzwarte handen thuiskomt van zijn werk, en een kat met uitvallende haren. Bij de Ikea had ik deze hoes gespot, en ik was op slag verliefd. Maar hoe haal ik een man over om een roze gebloemde bankhoes te nemen? Tactisch dat ik ben stelde ik voor dat het echt tijd werd voor een nieuwe hoes, en ik startte met volle optimisme de Ikea website op. Donkergrijs, marineblauw, wijnrood… het was het allemaal niet volgens hem. En toen die de prijs van een nieuwe hoes zag sloeg hij stijl achterover. In no time had ik Marktplaats in mijn venster geopend en liet ik zien dat deze geweldige mooie en niet al te donkere hoes tweedehands voor een veel beter prijsje te koop was! Hij keek wat bedenkelijk, met zijn hoofd wat schuin en zei wat twijfelend “Uhh yeah?!”. Uiteindelijk besloot hij (na mijn betoog dat we dan echt mensen op stand lijken met zo’n prachtige Engels uitziende high-tea bankhoes) dat het misschien toch wel leuk zou staan, en zie hier. Wel leuk staat’ie zeker! Ik ben er blij mee!

post bottom


Posted in HOUSE&DECO | July 7th, 2012 12 comments

Anna - July 7, 2012

Ja leeeuk! Ik heb die bank ook, in het beige. Ik wil ook een andere hoes maar ze zijn zo duur, helaas. En awww wat een lief hondje zeg!


Chantal - July 7, 2012

Ohhh wat staat hij mooi! En als ik zo zie, past hij perfect in je interieur!


Claudia - July 7, 2012

Je hebt een prachtig huis! Als ik op mezelf ga (uit mijn studentenkamer, wel te verstaan) wil ik ook alles wit en houtkleur (uh, natuurlijk hout dus) en wat rustige kleurtaccentjes.
En ik zat ook al met het idee dat een witte bank zo snel vies wordt, terwijl het wel zo mooi is.


Lyntje - July 8, 2012

Ah thanks!


Debby - July 7, 2012

Ahh heel mooi zeg!


Nicole - July 7, 2012

Zeker leuk zeg! Haha, ik zie je man daar gewoon zo staan kijken, en ik zie jou zo’n betoog houden. Geweldig!


Tineke - July 7, 2012

Hij is echt heel leuk! 🙂 ik heb hem ook zien staan, maar denk niet dat ik mijn vriend ooit zou kunnen overhalen voor zo’n vrouwlijke bank, haha 😉


tam - July 7, 2012

Hij staat super mooi!


Danielle - July 8, 2012

Haha, dat heb je even mooi gedaan! En ja, hij staat echt geweldig!!!


Jorien - July 9, 2012

Oh prachtig! Dat zou ik ook wel willen (heb ook een witte hoes hahaha) echt fantastisch mooi.


Mylene - July 14, 2012

Wat gaaf zeg. Ik durf dat zelf nooit zo goed, want ik ben bang dat het totaal niet mooi is, maar als ik dit zie denk ik daar toch anders over.


Nina - July 31, 2012

Die bank heb ik ook maar met een andere hoes. Ik wou heel graag deze hoes maar mijn vriend vond hem te meisjesachtig haha. Super leuk vind ik hem!