Photo a day June ” Your view today + Best bit of your weekend “

I admit, i failed! Het is er gister even ingeschoten om een foto te maken. Mijn hele dag stond in het teken van het EK, en de belangrijke eerste wedstrijd van ORANJE. In een overladen cafe in Den Haag stonden we te gillen bij een elke kans, en te schelden bij het soms belabberde spel. Stampvoetend schreeuwden we als volleerden Bertjes de mannen toe om naar voren te spelen, een beetje pressie te geven en niet zo slap te dekken. Wat een stelletje apatische miljonairs af  en toe. Daarentegen waren er legio uitstekende kansen, en ik, de van Persie fan stond in de tweede helft te smeken om Huntelaar erin te brengen. Iemand moet deze kansen toch af kunnen maken? Niet dus. Dit had ik even niet ingecalculeerd. Teneergeslagen slenterden we naar de auto, en thuis aangekomen zette ik gelijk de TV aan om de volgende wedstrijd te kijken. Het moest 0-0 blijven, dat is de meest gunstige uitslag voor Nederland. Maar ook hier zat het niet mee. Portugal was slap, en alleen Ronaldo bedacht soms leuke acties die zijn teammaten niet begrepen. Duitsland won, en nu moeten wij die Mannschaft echt verslaan woensdag, anders kunnen de vlaggetjes weer opgeruimd worden. Het ‘Best bit of your weekend’ deel nemen we dus maar met een enorme korrel zout, het voetbal van poule B is allerminst zoals ik hoopte maar toch geniet ik van alle spanning rondom het EK. Vanavond hebben we weer een leuke wedstrijd in het vooruitzicht: Spanje -Italië.

post bottom


Posted in Daily | June 10th, 2012 1 comment

tineke - June 10, 2012

ik moest werken en heb helaas niet veel van de wedstrijd meegekregen. Toevallig dat ene doelpunt van denemarken dan weer wel, helaas!