Aankoopjes

Tussen het leren voor de toetsen door vond ik nog tijd om even de stad in te duiken. Ik had vorige week een bikini gespot bij de Hunkemöller maar deze was op die locatie niet meer in mijn maat. Tijd voor een ander filiaal dus! Helaas was  daar de desbetreffende bikini niet te vinden, maar wel een andere die ik stiekem nog leuker vind ook. En guess what, hij was er in mijn maat! Tevreden liep ik de winkel uit met mijn eerste bikini aankoop van het jaar.
Mijn oog spotte op een slordig uitziend etalageraam ‘Outlet’, en voor ik het wist stond ik daar binnen in de rekken te graaien. Normaal gesproken ben ik niet zo’n fan van de Coolcat, maar toch vond ik dit geweldige jasje wat daar vandaan schijnt te komen. Ook heb ik eindelijk een pailletten-item; een rokje!

post bottom


Posted in SHOPPING | June 3rd, 2012 10 comments

Dhini - June 3, 2012

Wat leuke aankopen


Lifesplash - June 3, 2012

Dat jasje is echt leuk! Ben normaal ook niet echt een coolcat fan, maar soms hebben ze wel wat leuks.


Marijke - June 3, 2012

Ah wat een super toffe spulletjes heb je gekocht joh! Vind de kleuren van je bikini erg mooi 🙂


Angelina - June 3, 2012

Leuke aankoopjes!


Tineke - June 3, 2012

Leuke bikini heb je gekocht! 🙂


Melissa - June 3, 2012

De bikini is echt heel leuk en fleurig!


MySuperSweetLife - June 3, 2012

Wat een leuke aankopen allemaal! Heel erg mooi!
Liefs


Debby - June 3, 2012

Leuke aankopen hoor!


Elisabeth - June 3, 2012

Wat een geweldige kleren. Erg leuk!


Danielle - June 12, 2012

Oeh, die bikini vind ik echt te gek!!