Zoë vs. Weeds

Toen ik laatst bezig was met het schieten van wat foto’s van het onkruid bedacht ik me dat ik een welgewild model naast mij had staan. Zoë laat alles op haar hoofd leggen en blijft vervolgens stokstijf staan totdat ik het sein geef dat er weer bewogen mag worden. Heel erg vond ze het dus ook niet toen ik met een paardebloem aan kwam zetten en dat op haar hoofd plantte. Ze bleef een minuut zit, poseerde hier en daar en liep vervolgens met kwispelende staart naar me toe om haar beloning in ontvangst te nemen.

post bottom


Posted in CATS&DOG | May 10th, 2012 3 comments

Elisabeth - May 10, 2012

Leuke foto’s, en dan luistert ze super 😉


Debby - May 10, 2012

Haha heb hier echt hard om moeten lachen, wat een geweldig beest!


patricia - May 12, 2012

schattig zijn leuke foto’s geworden