Weeds

Met de map op mijn schoot las ik vliegensvlug door alle stof over het centrale en perifere zenuwstelsel heen. De zon scheen op m’n gezicht, en de amandelen die naast me stonden waren in een mum van tijd verdwenen in mijn spijsverteringskanaal. Tevreden met het resultaat legde ik mijn leerstof weg, en keek ik om me heen. De tuin begint steeds wilder te worden ziet mijn oog. Overal schiet onkruid als een gek de lucht in, klaar om alle mooie planten over te nemen. Erg veel zin om dit met de hand eruit te halen heb ik niet, dus dwaal ik wat rond door ons kleine tuintje. Ik vind een paardebloem, en als ik er als een klein kind in blaas springt ZoĆ« enthousiast om me heen om de wegwaaiende stukjes op te vangen. De tweede die ik vind mag even voor de lens poseren, en dan is het gedaan met de pret. Morgen maar even wat onkruidverdelger halen…

post bottom


Posted in DAILY PHOTOGRAPHY | May 2nd, 2012 3 comments

patricia - May 2, 2012

Zo mooi en enorm leuk is dat om te blazen tegen een paardebloem heb ik maandag nog gedaan toen ik aan het wandelen was


Elisabeth - May 3, 2012

Paardenbloemen die omtoveren in vliegende zaadjes is leuk, maar niet in mijn tuin šŸ˜‰
mooie foto’s!!!


» ZoĆ« vs. Weeds Lyntje.nl - May 10, 2012

[…] ik laatst bezig was met het schieten van wat foto’s van het onkruidĀ bedacht ik me dat ik een welgewild model naast mij had staan. ZoĆ« laat alles op haar hoofd leggen […]