Coastline #3

In Etretat was het zo verschrikkelijk druk, dat er geen parkeerplek meer te vinden was. Onze maagjes begonnen weer te knorren dus we wilden zo snel mogelijk een hapje eten. We namen het besluit om door te rijden naar een ander dorpje om daar te kijken of er wat te knabbelen was. Onderweg zagen we een bordje voor een restaurant met panorama-uitzicht. Hmm, dat klonk goed! We gooiden het stuur om en in no time stonden we dan bij het panorama restaurant. Wat verlegen zetten we onze eerste stappen in dit chique restaurant, de ober staat te telefoneren en legt zuchtend zijn telefoon weg als hij ziet dat er weer wat toeristen naar zijn eet-stekje zijn gekomen. In snel Frans staat hij ons te woord, en als wij vragen of hij Engels spreekt antwoord hij met een ‘Nee, maar wel Frans, dus laten we Frans spreken!’ Het restaurant was (gelukkig) gesloten, bij zo’n chagrijnige man hoef ik niet te eten. Het uitzicht was daarentegen weer panoramisch. Hij stuurde ons naar beneden via wat haarspeldbochten want daar zou wel een restaurant zijn dat open was. Die was er zeker, maar dat was zo smoezelig dat we ook die over hebben geslagen. Voordeel hiervan ook;  er was een prachtig landschap dus ik was al gauw tevreden!

post bottom


Posted in TRAVEL | May 6th, 2012 2 comments

Elisabeth - May 7, 2012

Wat een mooi uitzicht, maar bij zo man snap ik dat je niet zo nodig meer hoeft te eten. Maar de plaatjes zijn erg mooi geworden. Zo ieder nadeel heeft zijn voordeel 😉


Caithlin - May 7, 2012

Met zo’n uitzicht zou ik ook niet klagen!