Coastline #2

Voor ons vertrek stond een bezoekje aan Etretat hoog op mijn lijstje om te bezoeken. Via een slingerweggetje kwamen we omhoog waar er een parkeerplaats was voor alle toeristen die dit unieke stukje van Frankrijk kwamen bekijken. Dit was wel even wat andere koek in vergelijking met de vorige klif! Toch was het ook hier prachtig, en genoten we van het uitzicht. Aan de andere kant op de welbekende ‘olifanten-rots’ zag je allemaal mensen lopen, zo grappig om te zien! Na nog een korte wandeling naar een ander stukje gingen we rillend van de kou de warme auto weer in.

post bottom


Posted in TRAVEL | May 4th, 2012 7 comments

Angelina - May 4, 2012

Wauw het ziet er daar prachtig uit, mooie foto’s!


Debby - May 4, 2012

Wauw, super mooi zeg, nu wil ik ook! Hihi


Nicole - May 4, 2012

Prachtige foto’s!


Caithlin - May 4, 2012

Die olifantenrots is waaay cool 🙂 En het water zo blauw!


Elisabeth - May 5, 2012

Wat een prachtige foto’s.
Erg mooi!


Lin - May 5, 2012

Wat gaaf!


Jorien - May 5, 2012

Prachtig! Krijg spontaan zin in vakantie haha.