Port of Dieppe

Via een stukje kustlijn kwamen we na een bezoek te hebben gebracht aan de Canadese begraafplaats dan eindelijk aan in Dieppe. Een typisch Frans vissersstadje waar nog steeds oude mannetjes aan de kade staan te vissen voor een lekker avondmaal. In het water liggen allerlei vissersboten die net zijn aangelegd na een nacht varen op de Atlantische oceaan. Lopend over de boulevard staan hier en daar wat mannen met lange laarzen aan de vis schoon te maken. De geur van vers gevangen vis verspreid zich snel, en er is geen ontkennen meer aan dat je gearriveerd bent in een dynamisch vissersstadje in Normandië.

post bottom


Posted in TRAVEL | April 28th, 2012 3 comments

Angelina - April 29, 2012

Mooie foto’s, vooral die in het zwart/wit! 🙂


Lyanne - April 29, 2012

Wat een mooie foto’s maak je toch. Vooral die visser in zwart/wit is echt mooi!


Elisabeth - May 4, 2012

Prachtige foto’s !!!!