A walk in the park

Doelloos slenterden we wat van straat naar straat in Rouen met een blikje vieze nep cola in onze handen. We streken neer op een bankje naast een klein kerkje en zagen aan onze rechterhand wat mooie bloesembomen. Nadat de cola verhuisd was naar zijn nieuwe verblijfplaats (den prullenbak) liepen we naar de bloesembomen toe. Plotseling stonden we midden in een park vol met kleuren en de achtergrond werd versierd door een prachtige kathedraal. Het leek wel of de natuur hier een stapje harder liep als op andere plaatsen. Adembenemend mooi;

 


Posted in TRAVEL | April 18th, 2012 4 comments

Debby - April 19, 2012

Wauw, het is inderdaad super mooi daar!


Angelina - April 19, 2012

Mooie foto’s! 🙂


Bodine - April 19, 2012

Ik was afgelopen zomer op vakantie in de buurt van Rouen, echt super mooi die omgeving!


Nicole - April 20, 2012

Prachtige foto’s en prachtige plaats. Mooie bloemen!