Kont aan kont

Dit mag zeker een mijlpaal genoemd worden! Madam en madam naast elkaar op de bank, dat hadden we een aantal weken geleden niet eens durven denken. De rechtse mevrouw is nogal snel op haar lang genagelde pootjes getrapt. De linkse mevrouw hoeft maar een stap te ver in haar comfort zone te zetten, en haar nagels vliegen Zoë al om de oren. Gelukkig is het tij aan het keren, en inmiddels laten ze elkaar voor wat het is. Af en toe daagt de een de ander nog wel uit, maar daar blijft het bij. Totdat ik vanmiddag ineens dit beeld zag. Zullen ze dan toch nog vriendinnetjes worden?

post bottom


Posted in CATS&DOG | March 18th, 2012 8 comments

thejanuarygirl - March 18, 2012

Wat een mooie kat!


Debby - March 18, 2012

Haha wat cute! De poes bij mijn ouders rent altijd meteen weg als ik Nala meeneem… Die durft nog niet eens voorbij te lopen haha, dat wordt nog wat als ik op vakantie ga en ze daar moet gaan logeren 😛


Tam - March 18, 2012

Oh dat is cute. Kan mij voorstellen dat het zo een stuk gezelliger en rustiger is 😀


rien - March 18, 2012

ziet er leuk uit zo lijn


Nicole - March 18, 2012

Ach, wat schattig.

Haha, die laatste foto maakt het nog wel een beetje spannend!


Lyntje - March 18, 2012

Idd, ze is nog niet helemaal tevreden geloof ik ;).


Mariska - March 19, 2012

Ah wat ziet dat er schattig uit 🙂


Jeske - March 23, 2012

Ah dat komt vast goed. Die van ons liggen inmiddels zelfs soms lepeltje lepeltje.