Memories; Meteora in B&W

Inmiddels is het al weer bijna 2 jaar geleden dat ik samen met nog twee vriendinnen 4 maanden lang door zuid en oost Europa trok met mijn rode Seat Arosa. Één van de meest bijzondere plekken waar we toen langskwamen was Meteora. Een gebied in het noorden van Griekenland met rotsen die honderden meters de lucht insteken. Bovenop deze rotsen vind je af en toe een klooster, en je vraagt je meteen af hoe ze die daar hebben gekregen. We hobbelden van rots naar rots, terwijl we met wat angstzweet onder de oksels naar beneden tuurden. Echt een prachtig stuk aarde, en een heel ander Griekenland dan het bezoek aan standaard strand en zee.

 

 

 

post bottom


Posted in TRAVEL | February 24th, 2012 6 comments

Saskia - February 24, 2012

Mooie foto’s zeg!


Debby - February 24, 2012

Wauw, wat mooi! Dat je ook 4 maanden weg kon zomaar, lekker hoor!


Lyntje - February 24, 2012

Ik had toen nog geen vast contract, maar een 0-uren contract, plus dat mijn toen nog vriend (inmiddels man ;)) op Kreta woonde dus dat mooi te combineren viel. Heerlijk!


Danique - February 24, 2012

Wauw, dat ziet er echt prachtig uit!


Nicole - February 25, 2012

Hele mooie foto’s!


Elisabeth - February 26, 2012

Hele erge mooi foto’s Prachtig