Paasweekend 2014 in Epe

Vorig weekend waren wij met pasen richting Epe vertrokken om een bezoekje te brengen aan mijn broer, schoonzus en de kids. Ondanks dat het weer niet helemaal geweldig was hebben we toch gezellig een stukje door het bus gewandeld, iets wat de kids erg leuk vonden! Hieronder een klein foto-overzichtje van die dag!

bos1

bos2

bos3

bos4

bos5

bos6

bos7

bos8

bos9

bos10

bos11

 

post bottom


Posted in DAILY | April 27th, 2014 6 comments

Long time no see…

barc006

Whoopsiedaisy! Dat is een tijd geleden…. Uhm tja, excuses dat ik niets van me heb laten horen. De laatste tijd was ik druk met een week school, een casuspresentatie en heel veel stage’s. Inmiddels loop ik stage op de Intensive Care en daarom kan ik ook niet meteen beloven dat ik weer volop ga bloggen. Wel wil ik weer vaker wat gaan posten, maar momenteel staat mijn opleiding even op nummer 1.

Wat ik voor de rest zoal heb gedaan? Afgelopen weekend ben ik naar Barcelona gegaan en heb ik daar samen met dinnetje Li genoten van alles wat deze Spaanse (of moet ik zeggen Catalaanse?) stad te bieden heeft. Heerlijk, en even lekker uitgerust. Ondanks dat geweldige weekendje heb ik daar toch een verkoudheid opgelopen waar je U tegen zegt. Snotterend en kuchend kwam ik thuis (niet omdat ik zo blij was thuis te zijn hoor, ik had nog wel even van het Mediterraanse zonnetje kunnen genieten) maar na een nacht in mijn eigen vertrouwde bedje nam dat gelukkig af.

De verhalen over Barcelona zal ik uitgebreid hier posten, en ik ga mijn best doen dat snel te doen. Daarnaast ga ik proberen het blog-leven weer op te pakken. Naast het bloggen, heb ik ook de blogs die ik volg niet gelezen, dus dat wordt nog een heel uitzoekwerk op Bloglovin… Anyway, hello; ik ben er weer!

post bottom


Posted in DAILY | March 26th, 2014 6 comments

OnLyntje VII

Uhm. Ja het is een enorme tijd geleden dat ik een OnLyntje plaatste. De afgelopen tijd stond zoals bekend vooral in het teken van leren, leren en leren. Het nam al mijn weekenden in beslag en doordeweeks was ik gewoon aan het werk. Maar gelukkig mag het resultaat er zijn want ik heb voor Anatomie & Fysiologie een 8.6 en voor Biochemie een 7.5!! Wat was ik daar blij mee zeg, nu nog het laatste cijfer terug krijgen en ik heb rust. Maar niet voor lang! Er staat voor komende maanden een casuspresentatie op het programma en ik moet mijn eindscriptie gaan schrijven. Daarnaast loop ik verschillende stages, waarvan volgende week bij de spoedeisende hulp. Een drukke tijd, maar laat maar komen, des te eerder ben ik klaar met de opleiding! Kijk hieronder mee naar wat foto’s van de afgelopen weken…

IMG_0962
Deze foto stamt nog uit 2013, maar ik heb echt een geweldige avond gehad toen. Een vriendin van mij (Anne) werd 25 en gaf een groot feest. We waren weer net pubers en heb echt zo ontzettend hard gelachen. M’n voeten waren de volgende ochtend helemaal verkrampt omdat ik de hele avond/nacht op enorme hakken heb gelopen. Grandioos succes dat feest, dat dan weer wel!

IMG_1079
Een zeldzaam moment; de zon. Echt wat een verschrikkelijk weer is het de afgelopen tijd. Het is continu herfst naar mijn idee. Ik kan niet wachten tot het weer wat warmer wordt en we gewoon lekker buiten kunnen gaan zitten. Heerlijk!

IMG_1088
Madam heeft nieuwe plek hoor! Via m’n moeder heb ik een oude koffer op de kop getikt. Hierin heb ik een mandje gelegd en een kleedje erbij gedaan. Phoebe lag er meteen in en de eerste dagen was ze er dan ook niet weg te slaan. Helaas is ze het plekje nu al weer zat en ligt ze weer liever in de vensterbank.

IMG_1103
AAAAAH! Ja het is echt waar, we gaan in de zomer naar Maleisië toe. Ik kan echt niet wachten, maar ben al volop bezig met de voorpret. Zo nu en dan ben ik op zoek naar mooie plaatsen om te bezoeken en in wat voor accommodaties we kunnen verblijven. Tot nu toe ben ik echt helemaal in de wolken….. Zucht…

IMG_1112
Mijn mooie meisje Fuel!

IMG_1127
Tulpen, mijn favorietjes. Ze zijn lekker makkelijk in onderhoud en geven een heerlijk zomers gevoel.

IMG_1150
Tijdens het leren at ik echt vreselijk. Het liefst moest het gebakken zijn in veel olie, makkelijk te maken zijn en veel calorieën bevatten. Ik maakte een enorme hamburger met saus en patat. Heel fout, maar als ik leer heb ik echt brainfood nodig. Die hersentjes vreten alle brandstof op.

IMG_1182
Dit is toch te schattig! Kijk nou eens hoe mooi de print van hun vacht in elkaar overloopt. Dotjes.

IMG_1201
Ondanks al het geklaag over het verschrikkelijke weer zijn er inmiddels wel bloesems aan de boom te vinden. Niet helemaal volgens planning geloof ik maar ik ben er dol op. Dit is dus een teken dat de lente er aan zit te komen! ME LIKE!

IMG_1219
Thee en chocola dat zijn de ingrediënten die ik nodig heb om goed te kunnen leren.

Nou, saai he!? Ik kan het niet leuker maken maar dit was mijn leven de afgelopen weken. De komende tijd hoop ik dat er wat meer leuke dingen op het programma komen te staan!

 

post bottom


Posted in DAILY | January 25th, 2014 5 comments

Canvas

Een tijdje geleden bestelde ik eindelijk (na 2.5 jaar getrouwd te zijn) een trouwfoto op canvas voor aan de muur hier in huis. Het was een hels karwei om uit al die honderden foto’s een geschikte foto te vinden maar uiteindelijk denk ik dat het me goed gelukt is. Ik bestelde het canvas via Pixum.nl waar je naast een canvas nog vele andere dingen kunt bestellen.

Na het uploaden koos ik voor de goede maat en verstuurde de bestelling. Na ongeveer 5 werkdagen stond de postbode aan de deur met een pakketje. Als een kind met kerst scheurde ik het pakketje open en keek naar een supermooie canvas. De foto is zo ontzettend helder en kleuren zijn erg intens. Het contrast is mooi en maakt het echt een erg gaaf object voor aan de muur. Het canvas is stevig, goed vastgezet aan de achterkant op houten latjes die wel tegen een stootje kunnen.

De foto hangt nu bij ons aan de muur in de huiskamer maarliefst. Dit was in eerste instantie niet te bedoeling maar ik ben er echt zo verliefd op dat ik ‘m hier gewoon lekker laat hangen. Telkens als er iemand op bezoek is krijgen we complimentjes dat de foto er zo mooi uitziet. Wij zijn in ieder geval helemaal happy. Wil jij ook een mooie foto aan de muur? Via deze link maak je in een handomdraai ook een gave canvas en maak je van een saaie muur iets moois.

canvas1

canvas2

camvas3

post bottom


Posted in DAILY | January 20th, 2014 8 comments